Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Ανοιχτή πρόσκληση για την 13η Ημερίδα Εθελοντισμού! - Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού

Aνοιχτή πρόσκληση για την 13η Ημερίδα Εθελοντισμού!

Η 13η συνεχής ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015, στο Θησείο, στο πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου (έναντι του Ηλεκτρικού Σταθμού ΗΣΑΠ)

Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού, η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας 60 εθελοντικών οργανώσεων - μεταξύ των οποίων και η ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - είναι ανοικτή σε επιπλέον συμμετοχές εθελοντικών οργανώσεων προκειμένου για την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού στο ευρύ κοινό. Σε κάθε ημερίδα πραγματοποιείται έκθεση δράσεων των συμμετεχόντων φορέων, ενημερωτικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικά δρώμενα.

Η ποικιλία των δραστηριοτήτων, ο κατάλληλα επιλεγμένος χώρος, και η συμμετοχή των οργανώσεων με διάφορους σκοπούς – αλλά με κοινό στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού- φέρνει όσους μας επισκέπτονται σε άμεση επαφή μαζί μας, γνωρίζοντάς τους το έργο μας, τις ιδέες μας, την αγάπη για τον εθελοντισμό.

Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας που όλοι φέρουμε εφαρμόζοντας το ιδεώδες του Εθελοντισμού με καθημερινή δράση, και λόγω πρότερης συνεργασίας μας, θεωρούμε πως συμμερίζεστε την ανάγκη για συνέχεια στη προώθηση της ιδέας του Εθελοντισμού.

Για την συμμετοχή του οργανισμού σας στην ημερίδα μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να μας την αποστείλετε συμπληρωμένη μέχρι τις 15-4-2015.

Με εκτίμηση,
Σέμη Γκούφα
Κίνηση φορέων Εθελοντισμού
εκπρόσωπος του διοργανωτή "Νέα Ακρόπολη"
info@simetexo.gr / semi@simetexo.gr
www.simetexo.gr
facebook.com/simetexo
tel +fax 210 8677872 / 6973 9362166
Πηγή: simetexo.gr

Σχετικές σελίδες